Дизайнерські пропозиції по жіночим колготкам і сучасні тренди 2021

Дизайнерські пропозиції по жіночим колготкам і сучасні тренди 2021

Сучасний гардероб з кожним сезоном набуває нових обрисів і фасони, що вимагає аналогічного підходу з боку виробників панчішних виробів. Аксесуари повинні відповідати всім вимогам сучасного покупця і задовольняти його запити.

Тренди нового сезону і колготки імітують панчохи

Найпопулярнішими і незвичайними колготками цього сезону є моделі з імітацією панчіх. Цей варіант дуже пікантно виглядає за умови правильного вибору основного гардеробу. Важливо розуміти, що ця модель колготок призначена для особливих випадків і не може використовуватися на постійній основі.

Колготки імітують панчохи - це справжня новинка сезону. Найпопулярнішим принтом при цьому є анімалістичні візерунок у вигляді цяток леопарда або нехитра графіка. Дуже яскраво така модель виглядає на виробі 20 ден. Такі колготки переважно використовувати під облягаючі сукні вечірнього варіанту. Важливо помітити, що такі моделі, як правило, мають стягуючі шортики, що ідеально підійде для жінок з особливостями фігури.

Фантазійні або мереживні - яким віддати перевагу

Іноді складається таке враження, що модні пропозиції трохи ускладнюють сучасний вибір. Але насправді це лише в тому випадку, якщо не мати уявлення, що з цими новинками робити і як їх краще комбінувати. Модельєри не залишають без уваги і жіночі колготки. Сьогодні вони представлені з вишивкою, паєтками і навіть великими об'ємним стразами. Взяти, приміром фантазійні моделі.

Основний тренд - це мереживні варіанти, і чим вони замисловатєє, тим більш унікальним і своєрідним здається образ. Навіть суворі моделі стають більш цікавими та різноманітними, завдяки цікавим додаванням. Тут варто зазначити, що важливо не просто одягнути те, що можна, необхідно вдало поєднувати образ. Наприклад, з мереживними колготками дуже гармонійно виглядає простий і однотонний гардероб. Унікально і своєрідно виглядають колготки з візерунком у вигляді стрічки, на які зав'язуються пуанти.

Особливу увагу молодим дівчатам варто приділити колготкам з імітацією мереживних трусиків. Така модель колготок відмінно впишеться в будь-який варіант гардероба.

Найпоширеніші офісні варіанти колготок

Бежеві колготки - це класика, яка ніколи не поступиться місцем іншим моделям. Вони доречні завжди і всюди, особливо в літній період часу. Якщо вам доводиться сумніватися з вибором, тілесний варіант завжди буде доречним.

Сьогодні сучасні дизайнери пропонують таку палітру відтінків:

- найсвітліші колготки - лайт,

- середній тон - медіум,

- карамельний відтінок,

- колір кави.

У новому сезоні актуальними і затребуваними стануть чорні колготки, а також відтінки графіту і антрациту.