Як підібрати колготки з утяжкой

Як підібрати колготки з утяжкой

Жіночі колготки - це один з небагатьох аксесуарів, який допомагає доповнити образ і зробити його не тільки більш лаконічним і стильним, але і сучасним.

Колготки - це окрема і дуже затребувана категорія жіночих аксесуарів. На сьогоднішній день вони є справжнім порятунком для жінок з вадами фігури. Завдяки такій моделі можна підтягнути живіт, приховати боки, і навіть зробити ніжки візуально стрункішою.

Особливості та різноманітність колготок з утяжкой

Колготки з утяжкой представлені сьогодні в торгових точках дуже великим асортиментом. Це дозволяє підібрати ідеальний варіант на будь-який випадок. Основною відмінністю колготок з утяжкой, служить їх щільність, а саме показник DEN. Чим він вищий, тим щільніше колготки, а відповідно і вище коефіцієнт утяжки.

Основними особливостями таких колготок служать:

  • висока талія,
  • присутність ущільнених вставок,
  • наявність широкої гумки,
  • обов'язково еластичні шортики.

Щоб при використанні стягуючі моделі колготок, у жінок не виникало дискомфорту, і відчуття стислості на колготках є ажурна широка смужка. Саме вона допомагає створити плавний перехід на ніжку.

Різноманітність моделей колгот з коректує функцією

На сьогоднішній день асортимент коригуючого білизни дуже великий і включає в себе найрізноманітніші варіанти:

  1. Шорти з утяжкой фігури. Використовуються для корекції фігури в області сідниць, стегон і живота. Правильно підібраний розмір білизни допомагає зменшити обсяг фігури до 3 см. Крім того, такі шортики здатні підняти форму попки і додати їй пружності.
  2. Моделюють шорти. Основною особливістю такого білизни, є можливість носити їх під коротку спідницю або шорти. Вони мають утягивающим ефектом і приховують проблемні зони, зменшуючи їх до 2 см.
  3. Невидимі шортики. Спеціальні шортики, які використовуються під будь-який вид одягу і є непомітними. Здатні зменшувати обсяги до 2 см, додаючи при цьому жінці сексуальності і привабливості.

Багатьох жінок при використанні такого одягу, хвилює питання дискомфорту. Насправді його немає, якщо розмір підібраний правильно. В коригувальних і моделюють речах, ви будете себе відчувати комфортно і невимушено. Більш того, якщо це моделюють колготки, вони будуть створювати масажний ефект, приводячи шкіру і м'язи в тонус. Такі речі приємні на дотик, не викликають роздратування і дискомфорту.

Для більшості покупців, величезне значення має ще одна перевага такого білизни, воно є міцним і зносостійким.

Яким коригуючих колготок віддати перевагу

Коригувальні колготки призначені для використання в самих різних ситуаціях:

  • для повсякденного носіння,
  • для урочистих заходів,
  • для створення ділового образу.

Щоб правильно підібрати колготки, спочатку слід визначити сферу їх використання, це допоможе максимально точно вписатися в усі свої вимоги до них.

Основні правила покупки коригуючого білизни:

  1. Коригувальні шортики найкраще використовувати під облягаючі види одягу, вони допоможуть приховати животик і підтягти сідниці.

  2. Штанці - це ідеальний варіант для жінок, яким необхідно приховати недоліки стегон.
  3. Колготки із завищеною посадкою - ця модель акуратно і ефективно допоможе візуально зменшити талію і підтягти фігуру.
  4. Полегшена затяжка - це вид колготок, який використовується щодня

В интернет-магазине изобилие ассортимента, позволяет не только создать правильный и стильный образ, подтянуть фигуру и выглядеть современно, но и подобрать товар доступный вам по стоимости.