Як правильно носити боді - поради щодо вибору

Як правильно носити боді - поради щодо вибору

Боді – один із найуніверсальніших елементів одягу. Вони можуть сміливо використовуватися як повсякденна спідня білизна, адже добре захищають, підтримують і додатково утеплюють – хороший варіант для зими. Також є безліч ошатних моделей, які ви можете сміливо надіти на урочистості. Але і для повсякденного носіння є досить стильних варіантів на будь-який смак. Далі ми вам розповімо, як правильно підібрати боді та з чим носити такі елементи одягу.

Виберіть комфортний виріз

Нижня частина боді – відносно стандартна, тоді як верхню варто вибирати виходячи з вашого звичайного гардеробу та особистих уподобань. Представлені моделі як із глибоким декольте, шнурівкою чи горлом на кшталт гольфу. Також дивно виглядають і варіанти на одне плече. Краще, якщо у вашому гардеробі буде одразу кілька варіантів.

Поєднуйте з одягом з високою посадкою

Щоб боді вигідно виглядало на будь-якій фігурі, поєднуйте її зі спідницями та брюками з високою посадкою. Матеріал низу може бути різним, досить стильно виглядають навіть джинси. Висока посадка додатково робить талію вужчою, підкреслюючи переваги жіночої фігури. Так що боді і правильно підібраний низ дозволить вам приховати дрібні вади фігури.

Експериментуйте з моделями

Більшість моделей боді красиво виглядають з піджаками, так що ви можете сміливо зібрати офісну цибулю. Найкраще, якщо передня частина буде повністю закритою – це зробить одяг ще більш універсальним. А ось на спині може бути досить глибокий виріз, тож, знявши піджак, можете сміливо вирушати на вечірку. Перевтілення займе лічені хвилини.

Зверніть увагу на матеріал

Найчастіше жінки використовують боді як базу, поєднуючи його з різними елементами. Вибравши боді, пошите з однотонної гладкої тканини базового кольору, ви зможете в майбутньому зібрати безліч образів як для роботи, так і для вечірок. Але ви також можете підібрати боді з принтами, які є самодостатнім елементом гардероба.

Лінії відіграють важливу роль

Вибираючи боді, звертайте увагу на те, як оформлені трусики. Адже від цього залежить те, з яким низом ви можете комбінувати боді. Щоб не було видно ліній, необхідно підбирати правильну білизну. Непідходяща білизна може зіпсувати зовнішній вигляд.

Правильно підберіть верх

Сьогодні боді представлені багатьма моделями, які ви можете носити як з білизною, так і без білизни. Адже чашки можуть бути вшиті вже в самий боді. Вибір залежить виключно від ваших особистих уподобань та типу фігури.

 

Сьогодні жінкам доступна велика кількість найрізноманітніших моделей, тому вибрати можна саме те, що до душі і максимально підходить під ваш звичний стиль.