Як правильно приховати недоліки фігури за допомогою спідньої білизни

Як правильно приховати недоліки фігури за допомогою спідньої білизни

Кожна жінка, яка дбає про свій зовнішній вигляд, чітко знає, що правильно підібраний одяг здатний як приховати недоліки фігури, так і підкреслити її особливості. Правильно підібрані речі роблять талію вже, ніжки довші, а груди більші. Наприклад, правильно підібрана спідня білизна не тільки надає впевненості її володарці, а й коригує всі недосконалості фігури.

Особливості широких стегон

Багато жінок відчувають незручність, володіючи широкими стегнами. На сьогоднішній день, маючи таку різноманітність білизни, можна цей недолік перетворити на гідність. Для цього достатньо правильно підібрати спідню білизну. Білизна темного кольору та трусики-брифи з низькою талією відмінно підійдуть для такої фігури.

Наявність живота та повних стегон

Однозначним та незамінним варіантом є трусики з високою посадкою. Класична модель сліпів або всі моделі білизни, що обтягує, - це ті варіанти, які повинні бути в гардеробі. Коригуюча білизна допомагає правильно підкреслити основні лінії фігури та надати собі впевненості.

Широкі плечі та груди великого розміру

Пишні груди приносять самозадоволення не всім її власницям. Як правило, груди великого розміру завдають більше незручностей, ніж радості. У такій ситуації дуже важливо правильно підібрати білизну. Спочатку слід приділити увагу бретелям, вони мають бути широкими, що дозволить забезпечити надійну підтримку грудей великого розміру. Наявність м'якої чашки без поролону – це другий нюанс, який слід звернути увагу. Якщо груди налиті та гарної форми, тоді бюстгальтер з м'якою чашкою є ідеальним вибором.

Якщо великі груди втратили форму або своє становище, врятувати ситуацію допоможуть ущільнені моделі бюстгальтерів. 2-3 мм візуально не збільшать груди, а надати правильної форми допоможуть.

Особливості безшовної коригуючої білизни

З появою безшовної коригуючої білизни життя жінок значно полегшало, а жінки впевненіші в собі. Основне завдання коригуючої білизни правильно та безпечно підкреслити форми та особливості фігури. Якщо говорити про зручність безшовної білизни, йому сьогодні немає рівних. Особливий крій та пошиття забезпечують неймовірний комфорт, а спеціально підібрані матеріали – тривалий період використання при збереженні високої якості виробу.

Сьогоднішній вибір та асортимент дозволяє сучасним жінкам виглядати бездоганно та почуватися на всі 100% розкішно та впевнено.