Як труси можуть зіпсувати лінію талії

Як труси можуть зіпсувати лінію талії

Така важлива деталь жіночого гардеробу як нижню білизну грає вагому роль при створенні бездоганного вигляду. При цьому саме труси здатні як підкреслити витонченість дамській фігури, якщо підібрані грамотно, так і значно погіршити загальний вигляд, коли до питання їх придбання підійти без належної мудрості. Тому слід знати основні тонкощі підбору трусиків для того, щоб здобути славу леді з відмінним смаком і уникнути здивованих поглядів оточуючих, здатних розглянути навіть незначні огріхи в зовнішньому вигляді представниці прекрасної статі.

Сумні наслідки неправильного підбору трусів

У тому випадку, якщо нижню білизну підібрано невірно, жінка, яка бажає досягти досконалості у вигляді, отримує повністю протилежний ефект. Незалежно від того, планується доповнювати ансамбль сукнею, спідницею або брюками, неправильно підібрані труси здатні зіпсувати загальну картину. Основні помилки можуть полягати в поганому крої трусиків або в тому, що вони створені з невідповідного матеріалу.

Якщо білизна досить дрібне в плані крою, то вони неодмінно буде розташовуватися набагато нижче лінії талії, а також стане врізатися в тіло, що буде помітно неозброєним оком. Створюючи ефект наявності непривабливих горбів, що утворилися внаслідок перетягування фігури невдало скроєними трусиками, білизна буде робити дамські форми абсолютно непривабливими як під облягає одягом, так і в брюках.

Коли мова йде про те, що прекрасна леді зупинила свій вибір на трусиках, виконаних з мереживного матеріалу, тут теж досить часто можна зробити неприємну помилку. З огляду на те, що сьогодні багато виробників випускають вироби з заниженою талією, досить поширене явище - труси з мережива, ледь прикривають сідниці. Незважаючи на естетичність мереживного матеріалу, такі екземпляри на будь-якій жіночій фігурі будуть виглядати безглуздо. Вони виставлять свою володарку в непривабливому світлі незалежно від того, одягнена інша одяг зверху або прекрасна дама вирішила продефілювати перед шанувальником в одній білизні.

Тонкощі грамотного підбору підходящого нижньої білизни

Щоб точно не помилитися при покупці обнов з розряду дамської білизни, необхідно знати ключові моменти, на які слід звертати увагу. З огляду на той факт, що правильно підібрані трусики обов'язково будуть підкреслювати красиві вигини фігури, запам'ятавши основні правила, жінка неодмінно підбере екземпляри з ідеальною посадкою, які стануть вдалою інвестицією в гардероб.

  1. Звертати увагу на розмір моделі - тільки екземпляри, обрані строго по особистим габаритам, будуть виглядати максимально естетично на тілі.
  2. Відстежувати власні відчуття - важливо відзначати, чи не тисне гумка в області талії.

  3.  

    Орієнтуватися на тип фігури - при великому статурі краще не зупиняти вибір на дрібних модифікаціях, віддаючи перевагу класичним варіантам, тоді як при витончених формах можна сміливо приміряти навіть стрінги.
  4. Довідатися про матеріал - часто вироби з синтетики сидять на тілі дуже щільно, що може призвести до виникнення дискомфорту протягом дня і появою натертостей.

Такий предмет інтимного гардероба може багато що сказати про прекрасну леді, повідавши про її настрої, почуття стилю. Зараз на ринку білизни представлений величезний вибір різних фасонів боягузів, завдяки чому кожна жінка зможе вибрати найменування, яке буде ідеально сидіти, якщо візьме до уваги всі наведені слушні поради.