Особлива привабливість жіночої білизни

Особлива привабливість жіночої білизни

Яка білизна вважається привабливим

Велике значення має жіночу білизну. У красивому жінка відчуває себе більш впевнено. Воно повинно відповідати розміру і щільно сидіти на тілі. Неправильний вибір білизни призводить до неохайності зовнішнім виглядом, коли одяг стовбурчиться і має заломи.

Сучасне жіночу білизну (Україна) продається різних фасонів і текстури. Повірте, вам є з чого вибрати.

Бюстгальтери

Для власниць маленьких грудей підходять бюстгалтери з ефектом пуш-ап. Чашечки таких виробів виготовляються з декількох шарів паролона, і візуально не тільки підтримують, але і збільшують груди.

Легкі бюстгальтери на всі сезони володіють своєю особливістю. Їх нижня частина виготовляється з поролону, а верхня з прозорою легкої тканини. Такий бюстгалтер добре тримає груди і при цьому виглядає елегантно.

Особливо виграшно виглядає бюстгалтер-трансформер. Його бретелі можна фіксувати в різних позиціях: на плечах, на спині, на шиї. Він підходить під будь-який наряд.

Трусики

Всі трусики поділяються на міні, міді та максі в залежності від ширини бічних стінок. Ви можете купити жіночу білизну різних моделей. Вітчизняний виробник нітрохи не гірше іноземного. Ви зможете придбати різні моделі трусиків.

Ви можете підібрати сліпи для повсякденного носіння. Їх варіантом є трусики максі. Вони мають високу посадку: гумка розміщується на талії або на стегнах; сідниці повністю закриті.

Як варіант підійдуть стринги. Є моделі повністю відкриті на сідницях, а також - з невеликим трикутником тканини.

Дуже красиво виглядають трусики танга. Вони мають дуже тонку смужку на стегнах. Задня і передня частини у них повністю закриті тканиною.

Безшовна білизна

Окремо варто згадати про безшовному білизна. Його особливість полягає в тому, що воно зовсім не має швів. Виготовляється з цілісного відрізу тканини.

Нижня білизна жіноча має ряд переваг. Воно має ефект другої шкіри. Повністю непомітно під одягом. Володіє легким обтягуючим ефектом.

Разработчкікі нижнього безшовного білизни не забули і про майбутніх мам. Для них продаються спеціальні комплекти бюстгалтеров і трусиків, боді і топів, які дозволяють себе почувати комфортно, підтримують груди і зростаючий живіт.

Для жінок з целюлітом і варикозом є також специфічні моделі: корректіруюіе шортики. Вони мають підтягуючим ефектом; дозволяють в проблемних зонах створювати злегка Масажуючий ефект.