Тонкості підбору ліфа для занять спортом

Тонкості підбору ліфа для занять спортом

Усім представницям прекрасної статі, що ведуть активний спосіб життя, не обійтися без спеціальної білизни, що дозволяє відчувати максимум зручності під час спортивних тренувань. На сьогоднішній день виробники постачають у продаж численні різновиди ліфів, здатних забезпечити кожній жінці високий рівень комфорту під час занять спортом. Важливо лише правильно підібрати спеціальний бюстгальтер, щоб отримати максимальну користь від навантажень.

Ключові особливості жіночої спортивної білизни

Заняття спортом гарантовано принесуть кожній леді винятково задоволення та користь за умови грамотно підібраного спортивного бюстгальтера. Зважаючи на продумані особливості конструкції, він не тільки підтримає зону бюста, але й ненав'язливо підкреслить природну красу жіночих грудей. Виробники випускають такий елемент білизни з різним ступенем підтримки жіночого погруддя.

Зважаючи на те, що у спортзалі, а також при заняттях спортом на відкритому повітрі бюстгальтер пуш втрачає свою актуальність через неможливість забезпечити належний рівень підтримки бюста, слід доглянути відповідний аналог. Уникнути натирань та виникнення попрілостей допоможуть ліфи з таким типом підтримки як:

• м'яка (забезпечує комфортні відчуття під час занять спокійними видами спорту);

• середня (ідеальний варіант при навантаженнях помірного ступеня складності);

• максимальна (відмінно підходить для виконання активних тренувань протягом кількох годин поспіль).

Остаточно визначившись із видом спортивних занять, можна сміливо приступати до підбору нового бюстгальтера для тренувань із комфортом. Однак краще мати в шафі відразу пару різних ліфів, щоб завжди під рукою був запас одягу для підтримки декольте на будь-який випадок.

Грамотний підхід до підбору ліфа для тренувань

Коли виникла потреба в покупці спортивного бюстгальтера для тренувань тієї чи іншої інтенсивності, важливо звернути увагу на кілька ключових складових процесу підбору обнови. Головним параметром, від якого слід відштовхуватись, є тканина. В ідеалі вона має бути бавовняна з невеликою домішкою синтетики. Подібне поєднання забезпечує чудову гігроскопічність, дозволяє шкірі дихати, не викликаючи перегрівання тіла.

Якщо тренування мають на увазі заняття спортом протягом тривалого терміну (довше трьох тижнів), знаходять інтенсивне навантаження, то доцільно зупинити вибір на виробах з домішкою еластану, поліестеру, саплекса. Поєднання таких високотехнологічних матеріалів дозволяє добре витримувати тертя ліфа про шкірний покрив без найменшого дискомфорту незалежно від обраного напряму спорту.

Також слід відштовхуватися від маркування при підборі професійної білизни, що дозволить точно визначитися з відповідним екземпляром як володаркам невеликих грудей, так і жінкам з розкішним розміром погруддя.