Збільшення розміру грудей за допомогою бюстгальтера

Збільшення розміру грудей за допомогою бюстгальтера

Кожна жінка, незалежно від віку, національності та рівня достатку, мріє виглядати максимально привабливо в очах чоловіків. За наявності у леді великих грудей шанси на підвищену увагу чоловіків багаторазово зростають. Якщо природа не нагородила жінку пишним бюстом, не треба впадати у відчай або перебувати в пошуках пластичного хірурга. Правильно підібраний бюстгальтер здатний створити диво, перетворивши навіть маленькі груди на бюст мрії.

Ознаки неправильно вибраного ліфа

Багато представниць прекрасної статі нерідко псують зовнішній вигляд грудей, сам того не підозрюючи. Виною тому є неправильно підібрана деталь нижньої білизни, яка візуально погіршує форму погруддя замість того, щоб вигідно підкреслювати переваги.

Є кілька моментів, на які слід звернути увагу, щоб самостійно виявити факт того, що бюстгальтер було підібрано неправильно:

 

  • бретелі ліфа спадають або відчутно натискають шкіру;
  • є дискомфорт через неправильне положення чашок;
  • кісточки на виробі спочатку не займають належного місця;
  • виникнення натертостей чи подразнень на шкірі у процесі носіння ліфа.

 

Наявність однієї і більше ознак зі списку має стати приводом для негайного позбавлення від неправильно підібраного бюстгальтера. Щоб не помилитися у виборі нового виробу, який не тільки забезпечуватиме максимальний ступінь зручності, але й наголосить на красі жіночих грудей, важливо знати деякі корисні секрети.

Підбір відповідного бюстгальтера для спокусливого вигляду

При покупці нового предмета нижньої білизни, здатного візуально зробити дамські груди ще більш привабливими, насамперед необхідно переконатися в його бездоганній якості. Якщо ліф буде відмінно скроєним і підібраним відповідно до індивідуальних параметрів жінки, він забезпечить винятково зручність у процесі носіння.

Якщо є потреба зорово збільшити розмір грудей, можна скористатися моделями, призначеними для цієї мети:

 

  • бюстгальтер push-up (здатний візуально збільшити навіть дуже маленькі жіночі груди за рахунок спеціального крою чашок і наявності особливої ​​поролонової вкладки);
  • ліф з подвоєним пуш ап ефектом (додає груди додатково відразу ще два розміри на вигляд завдяки унікальному покрою чашок, силіконовому наповнювачу в подушках, що знімаються).

 

Також можна досягти бажаного ефекту зорового збільшення об'єму бюста при носінні ліфа на кісточках або деталі білизни, яка виконана з цільного силікону.