Жіночі панчохи в інтернет-магазині «Kolgotoff»

Жіночі панчохи в інтернет-магазині «Kolgotoff»

В інтернет-магазині «Kolgotoff» ви можете підібрати будь-які жіночі панчохи: елегантні мереживні, витончені з сітчастого матеріалу, витончені ажурні. Вироби на ніжці будь-якої жінки виглядають спокусливо і привертають чоловічу увагу


Деликатное изделие для дам

Панчохи жіночі купити необхідно хоча б тому, що їм немає рівних в панчішно-шкарпеткових виробах. При правильному виборі вони виглядають елегантно і підкреслюють створений образ. Крім цього притягують, як магніт, увагу чоловіків.

При носінні настільки пікантного предмета туалету слід дотримуватися всього лише одне правило: не надягати вироби з короткою спідницею. У такому вбранні ви будете виглядати вульгарно. До панчохам підійдуть гарні обтягуючі сукні та спідниці, сукні-футляр.

Чорні панчішки підкреслять витончені ніжки і будуть кокетливо виглядати при відвідуванні урочистих заходів або походу в театр. Тілесні підійдуть для тих жінок, яким необхідно дотримуватися офісний дрес-код.

Завдяки різним варіантам верхньої гумки, панчохи жіночі можна підбирати під будь-який гардероб. Витончена застібка або гумка допомагає заховати верхню частину під облягає одягом.

Як вибирати панчохи

Щоб вибрати і купити панчохи, слід спочатку визначитися з чим ви їх носитимете. Якщо аксесуар призначений для коханого чоловіка, вибір необмежений. Це можуть бути ажурні вироби з мереживними підв'язками або з сітчастого матеріалу на тонкій гумці.

Ви зможете підібрати панчохи з красивим візерунком або віддати перевагу однотонним. У нашому інтернет-магазині є вироби на будь-який смак: білі, чорні, голубі, рожеві. Дуже красиво виглядають шовкові з підв'язками або мереживні.

Білі панчохи ідеально підходять під весільну сукню. Під пишною спідницею ніжки не потіють. При цьому виріб виглядає ошатно і елегантно. Підійдуть ажурні мереживні аксесуари або шовкові з гумкою вгорі.

Більш скромні красиво виглядають з діловим костюмом або сукнею. Тут також можливі варіанти вибору: тілесні шовкові панчохи підкреслюють елегантність, в сіточку дозволяють надягати їх в сильну спеку.

При виборі виробів слід звертати увагу на розмір. Занадто вузькі панчохи будуть перетягувати ноги, здавлювати стегна. Занадто широкі - сповзати з ніг або збиратися гармошкою в області колін і литок.

Необхідно щоб у складі був значний відсоток еластину. Інакше вироби будуть передавлює ноги. Та й термін їх носіння дуже короткий. Гумка повинна оснащуватися спеціальною силіконовою смужкою або декількома. Тоді панчохи НЕ будуть сповзати.

Купити жіночі панчохи будь-якого фасону ви зможете в інтернет-магазині «Kolgotoff». Якщо ви не впевнені у виборі, наш консультант допоможе підібрати вам найбільш підходящу пару.