Жіноча нижня білизна від інтернет-магазину «Kolgotoff»

Жіноча нижня білизна від інтернет-магазину «Kolgotoff»

Вибираючи жіночу білизну, слід відштовхуватися від трьох основних позицій: зручність, якість краса. Так як підібрати якісне нижню білизну?


Критерії вибору

Нижня жіноча білизна має сидіти ідеально. Не варто купувати ліфчик великого розміру, якщо у вас маленькі груди. Думка, що таким чином ви збільшите свої груди безпідставно. Для візуального збільшення грудей існують спеціальні ліфчики з підкладками.

Якщо ви годуюча мати, слід вибирати білизну тільки з натуральних тканин. Синтетика хоча і красива, але абсолютно вам не підійде. Груди буде потіти, білизна може натирати і викликати роздратування.

Якщо ви купуєте трусики, варто звернути увагу на фасони. Їх неймовірно багато: трусики-тонга, бандо, бюст'є. Залежно від типу вони поділяються на максі, міді, корсетні моделі, шортики. Важливо, щоб трусики поєднувалися з комплектом вашого одягу і були максимально комфортні.

Жіноча білизна інтернет-магазин «Kolgotoff» пропонує максимально зручне за невеликими цінами. У продажу завжди комплекти відомих брендів, з кращих натуральних і синтетичних тканин.

Ви можете вибрати спортивні трусики з топом. Також - для втягування білизни для особливих випадків. А як красиво виглядають предмети жіночого туалету, прикрашені мереживом і стрічками. Побалуйте коханого чоловіка - купіть вишуканий комплект.

Найпопулярніші розміри

Купити жіночу білизну в нашому магазині ви зможете точно за розміром. Ви сумніваєтеся, чи підійде вам сподобався ліфчик або трусики?

У каталозі ви можете вибрати необхідне і проконсультуватися з нашим продавцем. Спеціаліст напевно допоможе підібрати бажане точно за розміром.

Не варто покладатися на таблиці розмірів, особливо іноземні. Вони можуть бути неправильно складені. На відміну від вітчизняного білизни, імпортні вироби мають абсолютно іншу шкалу розмірів. Буває деколи складно розібратися і можна заплутатися.

Наші консультанти швидше орієнтуються і допоможуть підібрати вам необхідний комплект імпортного або вітчизняного виробництва.

Якщо ви вибрали синтетичний набір з мереживом, ми вам розповімо, з якого матеріалу він виготовлений. Натуральне білизна має набагато більше переваг. І воно є у нас в наявності.

Наш магазин жіночої білизни в своєму розпорядженні різними зручними моделями. Вони представлені в каталозі на сайті. Ви зможете купити ліфчик або трусики за оптимальною ціною. На оптові закупівлі передбачена суттєва знижка.