Лосини та легінси: чим відрізняються і як носити

Лосини та легінси: чим відрізняються і як носити

Сьогодні лосини носять як чоловіки, і жінки. Жінки найчастіше обирають такий одяг для занять спортом, адже важко знайти комфортніший варіант. А ось чоловіки використовують лосини як утеплення в холодну пору року.

Як носити лосини та легінси

Але сьогодні жінки одягають такі елементи одягу не лише заради тренувань, а й у повсякденному житті. Змішування спортивного та ділового стилів виглядає досить сміливо та стильно. Головне, щоб ваш образ був доречним, навчитися правильно підбирати моделі. Так, для повсякденного носіння підходять легінси, а для занять спортом – лосини.

Незважаючи на зовнішню схожість і те, що навіть самі виробники можуть максимально схожі моделі називати по-різному. Не дивно, адже ці елементи дійсно дуже схожі: еластичні, можуть бути виконані з різних матеріалів і представлені у найрізноманітніших кольорах. Але головною відмінністю є те, що легінси є більш універсальними, тому сьогодні вони є в гардеробі кожної дівчини, яка віддає перевагу кежуалу.

Види легінсів

Критеріїв для класифікації такого одягу – безліч, один із основних – довжина. Тому сьогодні ви можете зустріти варіанти до щиколотки, які можуть замінити вам джинси. Багато дівчат віддають перевагу саме такому одязі, адже легінси роблять ніжки візуально стрункішими.

Але є і більш короткі варіанти – ікри, що закривають тільки середину. Вони добре поєднуються з довгими пухнастими спідницями, але також можете підібрати стильну комбінацію з тунікою.

Розрізняються моделі ще й матеріалом, із якого виготовлені. Так, останні кілька років дуже популярними є шкіряні або виконані з еко-шкіри варіанти. Ви можете вибрати модель абсолютно будь-якого кольору, адже вони представлені чи не в повній палітрі кольорів. Купити легінси можна для будь-якої пори року: без утеплення – для літа та весни, з утепленням – для осені та зими.

Як вибрати

Дозволити собі носити лосини чи легінси може дівчина абсолютно з будь-яким типом фігури. Адже матеріали, що використовуються для виробництва, еластичні та добре сідають по фігурі.

Головне, вдало підібрати фасон, який зробить ніжки візуально більш стрункими та підтягнутими.

Сьогодні легінси та лосини представлені у всіляких розмірах та фасонах. Так що кожна модниця знайде максимально потрібний для себе варіант.